Uw fysiotherapeut

Uw Fysiotherapeut

Uw fysiotherapeut die u van begin tot einde begeleidt is Carolien van Rossem. Carolien is in 2007 afgestudeerd als fysiotherapeut en heeft hierna ruime ervaring opgedaan in verschillende praktijken. Tevens heeft zij een onderzoeksmaster Sports and Physical Activity Interventions, onderdeel van Bewegingswetenschappen, met succes gevolgd in Maastricht. Dit heeft geleid tot een promotietraject met als onderwerpen gezondheidspreventie en stoppen met roken. Na enkele projecten als wetenschappelijk onderzoeker en docent, heeft Carolien de weg weer terug gevonden naar de individuele patiëntenzorg als fysiotherapeut. Het patiëntencontact en de aandacht voor het individu staan bij haar centraal. Ook blijft zij een interesse houden in de biologische en psycholigische barrières voor een goede gezondheid, en de verspreiding en implementatie van deze kennis in het vitaliteitsmanagement van bedrijven.

Carolien: Ik vind de aandacht voor het individu het belangrijkste. Dat de nadruk ligt op de persoon en dat mensen gaan geloven in hun eigen veerkracht en regie nemen. Hierdoor worden mensen op hun kracht aangesproken en niet uitsluitend benaderd als zieke of kwaal. Sociale participatie en zingeving zijn eveneens belangrijke dimensies voor  mensen, niet alleen de afwezigheid van lichamelijke klachten.

 

Fysiotherapeut Carolien van Rossem

Carolien van Rossem

Samenwerking

FBL Fysiotherapie werkt met verschillende partijen samen om er voor te zorgen dat mensen (cliënten) de best passende behandeling (hulpverlening) krijgen. Afhankelijk van de hulpvraag, kan in sommige gevallen geadviseerd worden om een andere discipline te consulteren. Dit zal altijd in overleg gaan met u en uw huisarts. Ook kan het zijn dat u wordt geadviseerd een collega fysiotherapeut die meer gespecialiseerd is in uw hulpvraag  te consulteren.